Tarieven

 

Tarieven per 1 januari 2023

Voor informatie over vergoedingsmogelijkheden klik hier.

Het intakegesprek geldt als een standaard consult.
In overleg zijn beeldbel-consulten mogelijk, de prijs is gelijk aan de prijs van een consult in de praktijk.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek, 15 min. (kan ook telefonisch) gratis
Haptotherapie, standaard (50 min.) € 89,35
Haptotherapie, kort (35 min.) € 71,00 *
Haptotherapie bij relatieproblematiek € 110,00
Leertherapie (voor studenten van Synergos Opleidingen) € 95,00
Coaching € 89,35
Haptotherapie aan huis of op locatie (bijv. in palliatieve fase) op aanvraag
Pakket op maat ** (haptotherapie of coaching) op aanvraag
Traject haptonomische begeleiding via werkgever (bij re-integratie of als verzuimpreventie) op aanvraag
Thema Workshops (omgaan met grenzen, omgaan met stress, etc.) op aanvraag

 
Het tarief dat geldt op het moment van aanvang van de therapie geldt voor de rest van het kalenderjaar. De prijzen worden jaarlijks aangepast volgens de landelijke norm. Wijzigingen zijn voor ingangsdatum van 1 januari te vinden op de website en in de praktijkruimte.
 
 
* Geef het bij het intakegesprek aan als je behandelingen van 35 min. wilt, 50 min. is standaard. Na de behandeling werk ik de administratie m.b.t het consult bij (indirecte tijd). Voor mensen met een aantoonbaar inkomen op bijstandsniveau en geen andere middelen om de behandelingen te betalen, kunnen wij bij het kortere consult het tarief verlagen. Als student kom je mogelijk ook in aanmerking voor een speciaal tarief. Vraag hier naar tijdens het intakegesprek.
 
** Pakketten zijn iets voordeliger dan losse behandelingen maar i.v.m. facturering en volledige betaling na de 1e sessie minder geschikt als je aanspraak wilt maken op een vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering. Pakketten zijn op maat te maken (sessieduur, aantal sessies, op maat per vastgesteld doel). Vraag naar de mogelijkheden en pakketvoorwaarden.

 
Met een verwijzing van de huisarts kan haptotherapie een aftrekpost zijn voor de inkomstenbelasting. Krijg je geen vergoeding dan kan het handig zijn om de voorwaarden hiervoor na te vragen bij de belastingdienst.
Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Heb je een eigen bedrijf, dan kan het een aftrekpost zijn voor de inkomstenbelasting.