Tarieven

Tarieven per 1 januari 2018

Kennismakingsgesprek, 20 min.* gratis
Haptotherapie, 60 min. € 76,15
Haptotherapie, 45 min. € 67,50
Haptotherapie aan huis, 90 min. inclusief reistijd € 114,75 (excl. reiskosten)
Coaching in praktijkruimte, 60 min. € 94,35
Wandelcoaching (voor 1 of 2 personen) v.a. € 80,00**
Pakket 4x Haptotherapie, 2% korting (betaling na 1e keer ***) € 298,50
Pakket 6x Haptotherapie, 4% korting (betaling na 1e keer ***) € 438,60
Pakket 4x Coaching, 2% korting (betaling na 1e keer ***) € 369,85
Pakket 6x Coaching, 4% korting (betaling na 1e keer ***) € 543,46
Thema Workshops (omgaan met grenzen, omgaan met stress, etc.) Zie pagina workshops en trainingen

De prijzen zijn aangepast volgens de landelijke norm. Dit gebeurt jaarlijks op 1 januari.
Deze wijzigingen zijn voor ingangsdatum te vinden op de website en in de praktijkruimte.* Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en er worden door ons geen gegevens vastgelegd, het is géén intake.

** Wandelcoaching wordt gegeven buiten de normale openingstijden, ook ‘s avonds of in het weekend. Dag/tijd, tijdsduur (60-120 min.), locatie en aantal personen in overleg. Het tarief is afhankelijk van deze factoren. In overleg kunnen reiskosten worden berekend bij een (verdere) locatie naar eigen keus. Er wordt nooit iets in rekening gebracht dat niet van tevoren is afgesproken.

*** Een pakket kan i.v.m. de korting voordelig zijn, bijvoorbeeld als er geen vergoeding mogelijk is. Bij afname van een pakket besluiten we na de eerste keer of doorgegaan wordt. Gaan we door dan wordt het pakket voor de 2e afspraak volledig betaald en telt de eerste keer mee als 1e van de 6 keer. Stop je na de eerste keer, dan betaal je dat ene uur (normaal tarief). Voor informatie over de precieze pakketvoorwaarden kun je contact opnemen. Pakkettarieven voor wandelcoaching zijn op aanvraag omdat deze afhankelijk zijn van diverse factoren zoals tijdsduur, locatie, etc.

Coaching wordt niet vergoed door verzekeraars. Heb je een eigen bedrijf, dan kan coaching voor de Inkomstenbelasting een aftrekpost zijn.