Tarieven

Tarieven per 1 januari 2019
Voor informatie over vergoedingsmogelijkheden klik hier.

Intakegesprek haptotherapie (tarief v.a. 1 feb. 2019) € 50,00
Haptotherapie, 60 min. € 77,75
Haptotherapie, 45 min.* € 67,50 *
Haptotherapie, 30 min. € 50,00
Haptotherapie bij relatieproblematiek, 60 min. € 91,50
Haptotherapie aan huis / op locatie op aanvraag
Coaching, 60 min. € 77,75
Pakket op maat ** (haptotherapie of coaching) op aanvraag
Traject haptonomische begeleiding via werkgever (bij re-integratie of als verzuimpreventie) op aanvraag
Thema Workshops (omgaan met grenzen, omgaan met stress, etc.) op aanvraag

* Bij 45 min. behandelingen rekenen wij een verlaagd tarief van 50 euro als je een aantoonbaar inkomen op bijstandsniveau hebt. Als student kom je mogelijk ook in aanmerking voor dit tarief.
 
** Pakketten zijn voordeliger dan losse behandelingen maar i.v.m. facturering en volledige betaling na de 1e sessie minder geschikt als je aanspraak wilt maken op een vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering. Pakketten zijn op maat te maken (sessieduur, aantal sessies, op maat per vastgesteld doel). Vraag naar de mogelijkheden en pakketvoorwaarden.
 
In het weekend worden alleen behandelingen van 1 uur gegeven. Voor weekendbehandeling brengen wij een toeslag van 10 euro in rekening, tenzij anders afgesproken.
 
De prijzen worden jaarlijks aangepast volgens de landelijke norm. Wijzigingen zijn voor ingangsdatum van 1 januari te vinden op de website en in de praktijkruimte.
 
Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Heb je een eigen bedrijf, dan kan het een aftrekpost zijn voor de inkomstenbelasting.