Tarieven

 

Tarieven per 1 januari 2023

Voor informatie over vergoedingsmogelijkheden klik hier.

Het intakegesprek geldt als een standaard consult.
Eerst vrijblijvend kennismaken (15 minuten) is op verzoek mogelijk.
In overleg zijn beeldbel-consulten mogelijk, de prijs is gelijk aan de prijs van een consult in de praktijk.

Haptotherapie, standaard (50 min.) € 89,35
Haptotherapie, kort (35 min.) * € 71,00
Haptotherapie bij relatieproblematiek € 110,00
Coaching € 89,35
Haptotherapie aan huis of op locatie (bijv. in palliatieve fase) op aanvraag

 
Het tarief dat geldt op het moment van aanvang van de therapie geldt voor de rest van het kalenderjaar. De prijzen worden jaarlijks aangepast volgens de landelijke norm. Wijzigingen zijn voor ingangsdatum van 1 januari te vinden op de website en in de praktijkruimte.
 
 
* Geef het bij het intakegesprek aan als je behandelingen van 35 min. wilt, 50 min. is standaard. Na de behandeling werk ik de administratie m.b.t het consult bij (indirecte tijd). Voor mensen met een aantoonbaar inkomen op bijstandsniveau en geen andere middelen om de behandelingen te betalen, kunnen wij bij het kortere consult het tarief verlagen. Als student kom je mogelijk ook in aanmerking voor een speciaal tarief. Vraag hier naar tijdens het intakegesprek.
 

 
Met een verwijzing van de huisarts kan haptotherapie een aftrekpost zijn voor de inkomstenbelasting. Krijg je geen vergoeding dan kan het handig zijn om de voorwaarden hiervoor na te vragen bij de belastingdienst.
Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Heb je een eigen bedrijf, dan kan het een aftrekpost zijn voor de inkomstenbelasting.