Contact

 
Praktijk Hapsis

Gerda Ponte, haptotherapeut
Telefoon: 072-7601535
Mail: info@haptonomieheerhugowaard.nl
Marsmanstraat 8
1702 GA Heerhugowaard

 
Praktijk Hapsis is gevestigd in Fysiotherapiepraktijk D. Zondervan, je kunt daar in de wachtruimte plaatsnemen. Voor de duidelijkheid: We werken óók samen met andere fysiotherapeuten in Heerhugowaard en omgeving.
 
Route en bereikbaarheid met het OV
In en bij de Marsmanstraat kun je gratis parkeren, er is altijd plek dichtbij de praktijk.

Praktijk Hapsis is goed bereikbaar met de trein en bus, ideaal voor cliënten vanuit regio Alkmaar, Hoorn en Schagen.
 

Openingsdagen en telefonische bereikbaarheid

De praktijk is op maandagmiddag (indien gewenst tot in de avond), woensdag en vrijdag geopend, op die dagen beantwoorden wij ook de binnengekomen berichten. Op dinsdag en donderdag zijn wij op locatie aan het werk en is de praktijk gesloten. Extra sluiting en vakantie wordt onderaan deze pagina aangegeven.

Telefonische bereikbaarheid
Tijdens behandelingen en buiten openingstijden krijg je ons antwoordapparaat. Wij vinden het fijn als je daar je naam, telefoonnummer en eventueel een boodschap inspreekt. De therapeut belt je z.s.m. terug, vaak lukt het dezelfde dag nog en anders de volgende dag dat we geopend zijn. Houd rekening met mogelijke extra sluiting en vakantie, deze wordt onderaan deze pagina aangegeven.
Ben je beperkt bereikbaar, geef dan in je bericht door wanneer je teruggebeld wilt worden, we proberen daar rekening mee te houden.
 

Berichten via mail

Wij reageren altijd op ontvangen berichten! Vaak dezelfde dag nog en anders uiterlijk de eerstvolgende dag dat wij geopend zijn. Geen antwoord ontvangen? Mogelijk is onze email in de map ‘Spam’ of ‘Ongewenste mail’ beland. Vooral als je een hotmail, msn of live mailadres hebt is dit risico groot. Vind je ook daar geen reactie? Helaas, dan is er iets anders misgegaan. Neem dan s.v.p. telefonisch contact op, we bellen je zo snel mogelijk terug.
 

Extra sluiting i.v.m. nascholing/vrij/vakantie

(op dinsdagen/donderdagen is de praktijk altijd gesloten i.v.m. werk buiten de praktijk, deze worden niet vermeld)
– 21 december t/m 7 januari (kerstvakantie)