Contact


Voor artsen/verwijzers: De praktijk is aangesloten op Zorgmail en heeft securemail.
Wij hebben geen wachtlijst, cliënten kunnen binnen 2 weken terecht
 
 
Praktijk HapsisForum Heerhugowaard
Haptonomie & Haptotherapie
072-7601535 / info@haptonomieheerhugowaard.nl
Gerda Ponte, haptotherapeut
Locatie t/m 9 mei:
Stationsplein 49, 1703 WD Heerhugowaard
Locatie met ingang van 10 mei:
Marsmanstraat 8-10, 1702 GA Heerhugowaard
 
 
Routebeschrijving locatie Stationsplein, tot en met 9 mei
Bereikbaarheid locatie Marsmanstraat, met ingang van 10 mei 2019
 
De haptotherapie- en haptonomiepraktijk is t/m 9 mei gevestigd in de ‘Forum Zorgtoren’ direct naast station Heerhugowaard. Praktijk Hapsis is (en blijft ook op de nieuwe locatie!) goed bereikbaar met de trein en bus, ideaal voor cliënten vanuit regio Alkmaar, Hoorn en Schagen.
 
Met een blauwe parkeerschijf kun je achter de slagbomen bij Stationsplein 49 2 uur gratis parkeren. Op de nieuwe locatie kun je overal gratis parkeren, in de Marsmanstraat en in de nabije omgeving, er is altijd plek.
 

Direct online inschrijven bij onze praktijk

Via het online inschrijfformulier kun je je gelijk online inschrijven. Nadat je de inschrijving hebt verzonden ontvang je binnen een paar minuten een mail waarmee je je e-mailadres moet valideren om je inschrijving af te ronden. Je inschrijving wordt op onze werkdagen z.s.m. gecontroleerd en er wordt een afspraak gepland voor een intakegesprek. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen om je aan te melden.
 

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid

De praktijk is maandag t/m woensdag en vrijdagochtend geopend. Je kunt ook buiten kantoortijden bij ons terecht. Op donderdagochtend en zaterdagochtend zijn wij alleen in overleg (en maximaal 2x per maand) geopend.
 
Telefonische bereikbaarheid
Tijdens behandelingen en buiten openingstijden kun je je boodschap op het antwoordapparaat inspreken. Vermeld altijd je naam én telefoonnummer! De therapeut belt je z.s.m. terug, vaak lukt het dezelfde dag nog en anders de volgende dag dat we geopend zijn. Houd rekening met mogelijke extra sluiting, deze wordt hieronder aangegeven.
Als de therapeut vanaf een andere locatie dan de praktijklocatie belt, belt deze met een afgeschermd nummer. Neem je niet op, dan spreken we de voicemail in.
Ben je beperkt bereikbaar, geef dan in je bericht door wanneer je teruggebeld wilt worden, we proberen daar rekening mee te houden.
 

Berichten via mail, het contactformulier en online inschrijvingen

Wij reageren altijd op ontvangen berichten! Vaak dezelfde dag nog en anders uiterlijk de eerstvolgende dag dat wij geopend zijn. Geen antwoord ontvangen? Mogelijk is onze email in de map ‘Spam’ of ‘Ongewenste mail’ beland. Vooral als je een hotmail, msn of live mailadres hebt is dit risico groot. Vind je ook daar geen reactie? Helaas, dan is er iets anders misgegaan. Neem s.v.p. telefonisch contact op!
 

Extra sluiting i.v.m. nascholing / vakantie

Vakantie: 19 t/m 28 april
Verhuizing: 9 en 10 mei
I.v.m. nascholing: 17 mei, 7 + 14 + 21 juni

 

Contactformulier

Volg onze praktijk ook op Social Media, dat kan via de buttons rechts op de website.
 

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

Bericht*

ik meld me aan voor de nieuwsbrief