Contact

Voor artsen/verwijzers: De praktijk is aangesloten op Zorgmail en heeft securemail.
Wij hebben geen wachtlijst, cliënten kunnen binnen 2 weken terecht
 
 
Praktijk HapsisForum Heerhugowaard
Haptonomie & Haptotherapie
Gerda Ponte, haptotherapeut
Stationsplein 49
1703 WD Heerhugowaard
 
Routebeschrijving
 
 
Met een blauwe parkeerschijf kun je achter de slagbomen van parkeerplaats ‘Forum P2’ of in de aangrenzende woonwijk 2 uur gratis parkeren.
 
De haptotherapie- en haptonomiepraktijk is gevestigd in de ‘Forum Zorgtoren’ direct naast station Heerhugowaard. Praktijk Hapsis is daardoor ook goed bereikbaar met de trein en bus, ideaal voor cliënten vanuit regio Alkmaar, Hoorn en Schagen. De praktijk bevindt zich op de 4e verdieping en is voor iedereen toegankelijk (lift aanwezig).
 
Toekomstige locatie
 

Direct online inschrijven bij onze praktijk

Via het online inschrijfformulier kun je je gelijk online inschrijven. Nadat je de inschrijving hebt verzonden ontvang je binnen een paar minuten een mail waarmee je je e-mailadres moet valideren. Check bij het uitblijven van deze mail altijd je spambox. Je inschrijving wordt op onze werkdagen z.s.m. gecontroleerd en er wordt een afspraak gepland voor een intakegesprek. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen om je aan te melden.
 

Bellen en/of mailen

Telefoon: 072-7601535
E-mail: info@haptonomieheerhugowaard.nl Vermeld s.v.p. je telefoonnummer!
Je kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

Heb je gemaild of het contactformulier gebruikt dan reageren wij (op onze werkdagen) binnen 36 uur. Houd rekening met extra sluiting die hieronder aangegeven is. Check bij het uitblijven van een reactie altijd je spambox (zeker bij providers als hotmail en live).
 

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid

De praktijk is 4 dagen per week geopend, de reguliere openingstijden vind je aan de rechterkant van de website. In overleg kan van de openingsdagen/-tijden worden afgeweken. In 2019 zullen wij ook maximaal 2x per maand op zaterdagochtend open gaan.
 
Telefonisch spreekuur en telefonische bereikbaarheid
De dagen/tijden van het telefonisch spreekuur staan rechts op de website.
Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar. Bij afwezigheid van onze telefoniste en buiten openingstijden kun je je boodschap op het antwoordapparaat inspreken. Vermeld altijd je naam én telefoonnummer! De therapeut belt je op onze werkdagen z.s.m. terug, vaak lukt het dezelfde dag nog en anders de volgende dag dat we geopend zijn. Houd rekening met mogelijke extra sluiting, deze wordt hieronder aangegeven.
Als de therapeut vanaf een andere locatie dan de praktijklocatie belt, zie je een anoniem nummer. Neem je niet op, dan spreken we de voicemail in.
Ben je beperkt bereikbaar, geef dan in je bericht door wanneer je teruggebeld wilt worden, we proberen daar rekening mee te houden.
 

Extra sluiting i.v.m. nascholing / vakantie

In de periode van donderdag 20 december t/m dinsdag 8 januari kun je terecht op donderdag 27 en vrijdag 28 december, de overige dagen zijn wij gesloten. Op mail en antwoordapparaat berichten reageren wij wel in deze periode, je kunt dus gewoon een afspraak maken voor 27/28 december en/of de periode na 8 januari. 
 

Contactformulier

Op onze werkdagen ontvang je binnen 36 uur reactie (let op de extra sluiting die hierboven aangegeven is).
Volg onze praktijk ook op Social Media, dat kan via de buttons rechts op de website.
 

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

Bericht*

ik meld me aan voor de nieuwsbrief