Contact

Voor artsen/verwijzers: De praktijk is aangesloten op Zorgmail en heeft securemail.
Wij hebben geen wachtlijst, cliënten kunnen binnen 2 weken terecht

 
Praktijk Hapsis

Gerda Ponte, haptotherapeut
Telefoon: 072-7601535
Mail: info@haptonomieheerhugowaard.nl
Marsmanstraat 8-10
1702 GA Heerhugowaard

 
Praktijk Hapsis is gevestigd in Fysiotherapiepraktijk D. Zondervan, je kunt daar in de wachtruimte plaatsnemen. Voor de duidelijkheid: We werken óók samen met andere fysiotherapeuten in Heerhugowaard en omgeving.
 
Route en bereikbaarheid met het OV
In en bij de Marsmanstraat kun je gratis parkeren, er is altijd plek dichtbij de praktijk.

Praktijk Hapsis is goed bereikbaar met de trein en bus, ideaal voor cliënten vanuit regio Alkmaar, Hoorn en Schagen.
 

Direct online inschrijven bij onze praktijk

Via het online inschrijfformulier kun je je gelijk online inschrijven. Nadat je de inschrijving hebt verzonden ontvang je binnen een paar minuten een mail waarmee je je e-mailadres moet valideren om je inschrijving af te ronden. Je inschrijving wordt op onze werkdagen z.s.m. gecontroleerd en er wordt een afspraak gepland voor een intakegesprek. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen om je aan te melden.
 

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid

De praktijk is maandag t/m woensdag en 2x per maand ook op vrijdag geopend. Je kunt (beperkt) buiten kantoortijden bij ons terecht. Op donderdag en op zaterdagochtend zijn wij incidenteel en alleen in overleg geopend.

Telefonische bereikbaarheid
Tijdens behandelingen en buiten openingstijden krijg je ons antwoordapparaat. Wij vinden het fijn als je daar je naam, telefoonnummer en eventueel een boodschap inspreekt. De therapeut belt je z.s.m. terug, vaak lukt het dezelfde dag nog en anders de volgende dag dat we geopend zijn. Houd rekening met mogelijke extra sluiting en vakantie, deze wordt hieronder aangegeven.
Ben je beperkt bereikbaar, geef dan in je bericht door wanneer je teruggebeld wilt worden, we proberen daar rekening mee te houden.
 

Berichten via mail, het contactformulier en online inschrijvingen

Wij reageren altijd op ontvangen berichten! Vaak dezelfde dag nog en anders uiterlijk de eerstvolgende dag dat wij geopend zijn. Geen antwoord ontvangen? Mogelijk is onze email in de map ‘Spam’ of ‘Ongewenste mail’ beland. Vooral als je een hotmail, msn of live mailadres hebt is dit risico groot. Vind je ook daar geen reactie? Helaas, dan is er iets anders misgegaan. Neem s.v.p. telefonisch contact op!
 

Extra sluiting i.v.m. nascholing/vrij/vakantie

(op donderdagen is de praktijk altijd gesloten, deze worden niet vermeld)
26 en 31 augustus
7, 11 en 25 september
2, 9, 28 en 30 oktober
In november en december i.v.m. scholing alle vrijdagen gesloten
 

Contactformulier

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

Bericht*

ik meld me aan voor de nieuwsbrief