Contact

Voor artsen/verwijzers: De praktijk is aangesloten op Zorgmail en heeft securemail.
Wij hebben geen wachtlijst, cliënten kunnen meestal binnen 2 weken terecht.
 

Praktijk HapsisForum Heerhugowaard
Haptonomie & Haptotherapie
Gerda Ponte, haptotherapeut
Stationsplein 49
1703 WD Heerhugowaard
(de brievenbus deel ik met o.a. Arbo Unie)
Routebeschrijving
 

Met een blauwe parkeerschijf kun je achter de slagbomen van parkeerplaats ‘Forum P2’ of in de aangrenzende woonwijk 2 uur gratis parkeren.
 
De haptotherapie- en haptonomiepraktijk is gevestigd in de ‘Forum Zorgtoren’ direct naast station Heerhugowaard. Praktijk Hapsis is daardoor ook goed bereikbaar met de trein en bus, ideaal voor cliënten vanuit regio Alkmaar, Hoorn en Schagen. De praktijk bevindt zich op de 4e verdieping en is voor iedereen toegankelijk (lift aanwezig).
 

Direct online inschrijven bij onze praktijk

Via ons cliëntenportaal kun je je gelijk online inschrijven. Nadat je de inschrijving hebt verzonden ontvang je binnen een paar minuten een mail waarmee je je e-mailadres moet valideren. Check bij het uitblijven van deze mail altijd je spambox. Je inschrijving wordt op onze werkdagen z.s.m. gecontroleerd en er wordt een afspraak gepland voor een intakegesprek. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen om je aan te melden.
 

Bellen en/of mailen

Telefoon: 072-7601535
E-mail: info@haptonomieheerhugowaard.nl Vermeld s.v.p. je telefoonnummer!
Je kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

Heb je gemaild of het contactformulier gebruikt dan reageren wij (op onze werkdagen) binnen 36 uur. Houd rekening met extra sluiting die hieronder aangegeven is. Check bij het uitblijven van een reactie altijd je spambox (zeker bij providers als hotmail en live).
 

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid

De praktijk is 4 dagen per week geopend, de reguliere openingstijden vind je aan de rechterkant van de website. In overleg kan van de openingstijden worden afgeweken. Op donderdag óf vrijdag (afwisselend) is de praktijk gesloten.

Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar.
Bij afwezigheid van onze telefoniste en buiten openingstijden kun je je boodschap op het antwoordapparaat inspreken. Vermeld altijd je naam én telefoonnummer! De therapeut belt je op onze werkdagen z.s.m. terug, vaak lukt het dezelfde dag nog en anders de volgende dag dat we geopend zijn. Houd rekening met mogelijke extra sluiting, deze wordt hieronder aangegeven.
Als de therapeut vanaf een andere locatie dan de praktijklocatie belt, zie je een anoniem nummer. Neem je niet op, dan spreken we de voicemail in.
Ben je beperkt bereikbaar, geef dan in je bericht door wanneer je teruggebeld wilt worden, we proberen daar rekening mee te houden.
 

Extra sluiting i.v.m. nascholing / vakantie

Momenteel niets gepland

 

Contactformulier

Op onze werkdagen ontvang je binnen 36 uur reactie (let op de extra sluiting die hierboven aangegeven is).
Volg onze praktijk ook op Social Media, dat kan via de buttons rechts op de website.

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

Bericht*

ik meld me aan voor de nieuwsbrief