Contact


Nieuws: Begin april start de cursus Echt Contact. Meld je aan vóór 1 maart en ontvang korting op het cursusgeld!
 
Voor artsen/verwijzers: De praktijk is aangesloten op Zorgmail en heeft securemail.
Wij hebben geen wachtlijst, cliënten kunnen binnen 2 weken terecht
 
 
Praktijk HapsisForum Heerhugowaard
Haptonomie & Haptotherapie
Gerda Ponte, haptotherapeut
Stationsplein 49
1703 WD Heerhugowaard
072-7601535
info@haptonomieheerhugowaard.nl
 
 
Routebeschrijving

 
Met een blauwe parkeerschijf kun je achter de slagbomen van parkeerplaats ‘Forum P2’ of in de aangrenzende woonwijk 2 uur gratis parkeren.
 
De haptotherapie- en haptonomiepraktijk is gevestigd in de ‘Forum Zorgtoren’ direct naast station Heerhugowaard. Praktijk Hapsis is goed bereikbaar met de trein en bus, ideaal voor cliënten vanuit regio Alkmaar, Hoorn en Schagen. De praktijk bevindt zich op de 4e verdieping en is voor iedereen toegankelijk (lift aanwezig).
 
Toekomstige locatie
 

Direct online inschrijven bij onze praktijk

Via het online inschrijfformulier kun je je gelijk online inschrijven. Nadat je de inschrijving hebt verzonden ontvang je binnen een paar minuten een mail waarmee je je e-mailadres moet valideren om je inschrijving af te ronden. Je inschrijving wordt op onze werkdagen z.s.m. gecontroleerd en er wordt een afspraak gepland voor een intakegesprek. Uiteraard kun je ook gewoon bellen of mailen om je aan te melden.
 

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid

De praktijk is maandag t/m woensdag en vrijdag geopend. Je kunt ook buiten kantoortijden bij ons terecht en op donderdagochtend en zaterdagochtend zijn wij maximaal 2x per maand (alleen in overleg) geopend.
 
Telefonische bereikbaarheid
Tijdens behandelingen en buiten openingstijden kun je je boodschap op het antwoordapparaat inspreken. Vermeld altijd je naam én telefoonnummer! De therapeut belt je z.s.m. terug, vaak lukt het dezelfde dag nog en anders de volgende dag dat we geopend zijn. Houd rekening met mogelijke extra sluiting, deze wordt hieronder aangegeven.
Als de therapeut vanaf een andere locatie dan de praktijklocatie belt, zie je een anoniem nummer. Neem je niet op, dan spreken we de voicemail in.
Ben je beperkt bereikbaar, geef dan in je bericht door wanneer je teruggebeld wilt worden, we proberen daar rekening mee te houden.
 

Extra sluiting i.v.m. nascholing / vakantie

I.v.m. nascholing: 15 februari, 1 en 22 maart, 12 april, 17 mei, 14 en 21 en 28 juni
Vakantie: nog niet ingepland

 

Contactformulier

Op onze werkdagen ontvang je binnen 36 uur reactie (let op de extra sluiting die hierboven aangegeven is).
Volg onze praktijk ook op Social Media, dat kan via de buttons rechts op de website.
 

Naam*

Email*

Telefoonnummer*

Bericht*

ik meld me aan voor de nieuwsbrief