Wat kan haptotherapie voor jou doen?

Ik krijg mensen in mijn praktijk die al veel inzicht hebben, en zeggen: ‘Ik weet het allemaal wel, maar nu? Hoe verander ik iets?’ Haptotherapie is krachtig, omdat ervaren niet alleen inzicht geeft, maar ook voelbaar is. Wat gevoeld wordt, beklijft beter. Een oude, bekende uitspraak is dan ook:

Vertel het me en het waait door me heen
Laat het me zien en ik weet het morgen nog
Laat het me voelen en ik weet het mijn hele leven

Heb je bij de Indicaties haptotherapie gekeken en herken je waar jij zelf tegenaan loopt? Of staat jouw klacht/probleem er niet bij en wil je graag weten of haptotherapie ook voor jou iets kan betekenen? Voel je vrij om Contact op te nemen, je bent van harte welkom voor een gratis kennismaking.

 
Lees de ervaringen haptotherapie van een aantal cliënten

 

Media over het belang van haptonomie en haptotherapie

Met haptonomie overspannenheid/burnout, stress, depressie en hyperventilatie overwinnen
Artikel op Plazilla

 
Lees meer over haptotherapie in de media en haptotherapie en wetenschap