Route en bereikbaarheid

Waar vind je ons?

 

 
We zijn op 9 mei 2019 verhuisd naar het pand van Fysiotherapie Daniël Zondervan,
Marsmanstraat 8-10, 1702 GA Heerhugowaard. In deze professionele fysiotherapiepraktijk hebben wij een rustige ruimte, die achterin het pand ligt. Natuurlijk werken wij nog steeds samen met de zorgverleners op het Stationsplein en met andere fysiotherapeuten.
 
 
 

Bereikbaarheid

 
Met de fiets
Zoals je op de foto ziet staan er fietsenrekken waar je je fiets veilig aan vast kunt zetten.
 
Met de auto
De Marsmanstraat is een verkeersarme zijstraat van de Middenweg. Makkelijk en snel bereikbaar met de auto. Je kunt gratis parkeren in het hele gebied, er is altijd plaats vlakbij de praktijk.
 

 
Met het openbaar vervoer
Vanuit Alkmaar:
Vanaf station Alkmaar vertrekt bus 160 (richting Heerhugowaard Centrumwaard), deze stopt op 3 minuten lopen van de praktijk.

Vanaf station Heerhugowaard heb je een aantal mogelijkheden:
Bus 162 richting Heerhugowaard Icaruslaan nemen en bij de Icaruslaan uitstappen, vanaf die halte loop je in ca. 10 minuten naar de praktijk.
Bus 162 richting Station Alkmaar nemen, in Heerhugowaard bij de halte ‘Rivierenwijk’ overstappen op bus 160 richting Heerhugowaard Centrumwaard. Je bent wat langer onderweg, maar hoeft nauwelijks te lopen, deze bus stopt vlakbij de praktijk.
Vanaf het station kun je de praktijk ook lopend in ca. 15 minuten bereiken, of in 5 minuten als je daar een fiets hebt staan of een OV fiets meeneemt.