Toekomstige locatie Praktijk Hapsis

We gaan in de loop van 2019 naar een nieuwe locatie

 
 
Uiteraard verhuizen wij naar een goed met openbaar vervoer en auto bereikbare locatie in Heerhugowaard!
We gaan namelijk naar het pand van Fysiotherapie D. Zondervan, Marsmanstraat 8, 1702 GA Heerhugowaard (een verkeersarme zijstraat van de Middenweg). Daar krijgen wij een praktijkruimte, die achterin het pand ligt. Die positie in het pand maakt het een heel rustige ruimte. Natuurlijk blijven onze huidige samenwerkingen bestaan, ook met de zorgverleners op het Stationsplein.
 
Bereikbaarheid
De Marsmanstraat is prima bereikbaar met de auto (gratis parkeren voor de deur van de praktijk), de fiets en met bus 160 die bijna voor de deur stopt. Bus 162, die ook bij station Heerhugowaard stopt, heeft een halte op 10 minuten loopafstand. Vanaf het station kun je de praktijk ook lopend in 15 minuten bereiken.
De Marsmanstraat is door de rustige ligging makkelijker/sneller bereikbaar dan het Stationsplein, zeker in de spits. Voor treinreizigers is het iets verder van het station gelegen, maar je bent er in een kwartiertje.
 
Waarom verhuizen we
Het stationsgebied wordt vernieuwd. Spoorwegtunnel, hoogbouw, de gemeente is nu met de ambitieuze plannen bezig. Er komt straks dus veel bouwoverlast en het gebied wordt nog veel drukker. Naast de wens naar een rustiger locatie in een woonwijk te gaan, is er al een tijdje de wens om met onze praktijk weer op de begane grond te zitten. Iedereen moet laagdrempelig vanaf de straat de praktijk binnen kunnen stappen. Ook wilden we graag in een team werken, met andere zorgverleners in één praktijk, korte lijntjes, leuk collegiaal contact.
 

Kortom, de huidige locatie past niet meer bij onze praktijk en bij de rustige sfeer die wij als praktijk willen bieden. Bij toeval raakten we in gesprek met fysiotherapeut Daniël Zondervan en hoorden dat hij een rustig gelegen ruimte vrij had in zijn praktijk. We werden allebei enthousiast over het idee om samen te werken. De knoop was snel doorgehakt.

 
Uiteraard is dit een grote verandering, maar het zal ons goed doen en onze cliënten zullen er zeker de voordelen van ondervinden. We kijken erg uit naar het werken op deze locatie en de samenwerking met Daniël Zondervan en zijn 2 collega’s. Uiterlijk 1 november 2019 zullen we ons daar gevestigd hebben, het streven is echter om eerder te verhuizen. Als zich bij de huidige verhuurder binnenkort iemand aandient die onze huidige ruimte wil huren, dan kan het ineens snel gaan. We houden je via de website en nieuwsbrief op de hoogte!