Locatie Marsmanstraat 8-10

Verhuizing naar nieuwe locatie

 
We verhuizen op 9 mei naar het pand van Fysiotherapie Daniël Zondervan,
Marsmanstraat 8-10, 1702 GA Heerhugowaard (een verkeersarme zijstraat van de Middenweg). In deze professionele fysiotherapiepraktijk betrekken wij een rustige ruimte, die achterin het pand ligt. Natuurlijk blijven wij samenwerken met de zorgverleners op het Stationsplein en met andere fysiotherapeuten.
 
Bereikbaarheid Marsmanstraat
De Marsmanstraat is makkelijk en snel bereikbaar met de auto (gratis parkeren in het hele gebied, er is altijd plaats vlakbij de praktijk), met de fiets en met bus 160 die bijna voor de deur stopt. Bus 162, die ook bij station Heerhugowaard stopt, heeft een halte op 10 minuten loopafstand. Vanaf het station kun je de praktijk lopend in 15 minuten bereiken, of in 5 minuten als je daar een fiets hebt staan of een OV fiets meeneemt.
 
Waarom verhuizen we
Het stationsgebied kent veel verkeersdrukte en wordt de komende jaren nog veel drukker. Spoorwegtunnel, hoogbouw, de gemeente is nu met de ambitieuze plannen bezig. Naast de wens naar een rustiger locatie in een woonwijk te gaan, is er al een hele tijd de wens om met onze praktijk weer op de begane grond te zitten. Wij willen dat iedereen laagdrempelig vanaf de straat de praktijk binnen kan stappen. Ook willen we graag in een team werken, met andere zorgverleners in één praktijk, korte lijntjes, leuk collegiaal contact.
 
Kortom, de huidige locatie past niet meer bij onze praktijk en bij de rustige sfeer die wij als praktijk willen bieden. Bij toeval raakten we in gesprek met fysiotherapeut Daniël Zondervan en hoorden dat hij een rustig gelegen ruimte vrij had in zijn praktijk. We werden allemaal enthousiast over het idee om samen te werken. De knoop was snel doorgehakt.
 
Uiteraard is dit een grote verandering, maar het zal ons goed doen en onze cliënten zullen er zeker de voordelen van ondervinden. We kijken erg uit naar het werken op deze locatie en de samenwerking met Daniël Zondervan en zijn 2 collega’s Milou en Mitchell.