Home » Coronavirus

Coronavirus

UPDATE 31 MAART 2020:
Onderstaand bericht bevat belangrijke informatie over hoe wij omgaan met de actuele situatie rondom het Corona virus.

Ook wij moeten tot minimaal 28 april gesloten blijven. Wat is wel mogelijk:
Cliënten die al ingepland stonden ontvangen uiterlijk 1 dag van tevoren bericht over de mogelijkheid te videobellen. Ook kun je je als nieuwe cliënt gewoon aanmelden, je intakegesprek kan alvast telefonisch of via videobellen plaatsvinden en verder kijken we in overleg hoe we de therapie nu toch al kunnen opstarten.

Neem even contact op met de praktijk als je een (beeld)bel consult wenst: 072-7601535 of info@haptonomieheerhugowaard.nl.
 
 
 
 

Update 23 maart 2020:
Onderstaand bericht bevat belangrijke informatie over hoe wij omgaan met de actuele situatie rondom het Corona virus.

I.v.m. de 1,5 meter afstand eis van de overheid moeten wij de praktijk ook tot nader orde sluiten. Hopelijk mogen we in april weer open.
De therapeut kan met je (video)bellen en oefeningen /instructies sturen, of een online module bieden die past bij je hulpvraag. Ook kun je je als nieuwe cliënt gewoon aanmelden, je intakegesprek kan alvast telefonisch of via videobellen plaatsvinden en verder kijken we in overleg wat nu al mogelijk is.

Neem even contact op met de praktijk als je een (beeld)bel consult wenst: 072-7601535 of info@haptonomieheerhugowaard.nl.
 

Update 17 maart 2020:

 
ONDERSTAAND BERICHT BEVAT BELANGRIJKE INFORMATIE OVER HOE WIJ OMGAAN MET DE ACTUELE SITUATIE RONDOM HET CORONA VIRUS. WIJ HOUDEN DE ADVIEZEN EN LANDELIJKE RICHTLIJNEN VAN DE GGD, HET RIVM EN DE BEROEPSVERENIGING NAUW IN DE GATEN.

EN WIJ VRAGEN OOK JOUW MEDEWERKING.

Voorlopige regels en maatregelen binnen de praktijk:
 
– Was op het toilet je handen met water en zeep voordat je de praktijkruimte betreedt. Zelf wassen wij ook altijd onze handen voor en na iedere behandeling en zorgen voor een schone en ontsmette ruimte, behandeltafel, overige materialen en voldoende ventilatie.

 
– Neem een eigen (grote) handdoek mee waarop je kunt liggen tijdens de behandeling. Durf je op dit moment niet aangeraakt te worden i.v.m. het coronavirus, meld dat gelijk bij je therapeut, oefeningen waarbij een afstand van 1,5-2 meter aangehouden wordt zijn altijd mogelijk.

 
– Voel je je grieperig of verkouden, ook al zijn het nog milde klachten, bel dan naar de praktijk, dan kunnen we overleggen of de afspraak via beeldbellen alsnog plaats kan vinden of beter uitgesteld kan worden totdat je weer fit bent.
 

– Ben je in contact geweest met iemand die griepachtige of verkoudheidsverschijnselen had, meld dit dan voor je behandeling aan je therapeut.

Durf je ondanks alle maatregelen niet naar de praktijk te komen en heb je een afspraak staan, bel dan uiterlijk 24 uur van tevoren om te overleggen of we jouw therapie (tijdelijk) via telefoon of beeldbellen met oefeningen en optioneel ook met online modules thuis kunnen voortzetten.