Home » COVID-19 protocol

COVID-19 protocol

 
COVID-19 protocol
 

– Heb je de volgende klachten: Verkoudheids- of griepklachten, benauwdheid, verhoging of koorts, reuk-/smaakverlies, of ben je nog niet langer dan 24 uur vrij van deze klachten?
– Ben je de afgelopen 5 dagen in aanraking geweest met iemand die positief getest is op corona?

Als een van de vragen met ‘ja’ beantwoord moet worden neem je zo spoedig mogelijk contact op en kijken we samen of de afspraak door kan gaan (bijv. in geval van hooikoorts), via beeldbellen mogelijk is, of uitgesteld moet worden. Bij niet op tijd afzeggen kan de tijd in rekening gebracht worden, afhankelijk van de situatie. Bij niet komen zonder afbericht gebeurt dit altijd.
 
Ook als je nog in de 1e week van een gewone verkoudheid/griep zit, verzoeken we je om je afspraak een week te verzetten. Dit omdat hier ook een besmettelijke periode geldt en het voor niemand fijn is als de therapeut besmet raakt en een aantal dagen (of langer) geen cliënten kan helpen.
 
 
Praktijkregels:

– Neem zelf een grote handdoek/badlaken mee voor het behandelen op de behandeltafel.
Het kan zijn dat de overheid ons tijdens een lockdown tijdelijk niet toestaat om op de behandeltafel te behandelen, dan werken we op 1,5 meter afstand met oefeningen, dit hoor je van de therapeut.

– Bij ons gelden in de wachtruimte en gangen de op dat moment geldende overheids/RIVM regels betreffende mondkapjes en afstand.

– Wil je graag dat we tijdens de behandelingen allebei een mondkapje dragen, geef dit dan aan bij de therapeut.
 

 
We doen er alles aan om op onze behandelingen veilig en verantwoord te bieden. Twijfel je om te komen omdat je bang bent of tot een risicogroep behoort? Neem gewoon even contact met me op.
 

Hartelijke groeten,
Gerda Ponte
Praktijk Hapsis